Futbol
Esports Futbol 13/04/2013

Un Bayern farcit de suplents derrota el Nuremberg sense despentinar-se (4-0)

El proper rival del Barça a la Champions, que ja és matemàticament campió de la Bundesliga, ha golejat a l'Allianz Arena

M. M.
D'esquerra a dreta, Rafinha, Boateng i Contento celebren un dels gols del Bayern de Munic

BarcelonaEl Bayern de Munic no ha tingut cap mena de problema per derrotar el Nuremberg a l'Allianz Arena. El conjunt bavarès, proper rival del Barça a la Champions, i que la setmana passada es va assegurar matemàticament el títol de lliga alemanya, ha mantingut la ratxa de victòries.

Jupp Heynckes, tècnic del Bayern, ha alineat fins a sis jugadors habitualment suplents. Però això no ha estat impediment perquè el seu equip sumés una nova golejada al campionat. Boateng, Mario Gómez i Rafinha han deixat el partit sentenciat abans del descans (3-0). A la represa, el visitant Simons ha errat un penal, i Shaqiri no ha perdonat al minut 57 i ha marcat el quart gol.