Futbol
Esports Futbol 22/07/2013

Beckenbauer: “Desitjo que Guardiola es quedi deu anys al Bayern"

La feina de Guardiola al Bayern ha rebut un bon aval. El president honorífic del club bavarès, Franz Beckenbauer, ja parla de l’encert d’haver fitxat el tècnic català, “una persona que cau en gràcia”. La llegenda bavaresa creu que Thiago és un bon fitxatge però adverteix de la competència a l’equip

Isaac Lluch
1 min

BerlínPep Guardiola està convencent el Bayern. Amb el primer minitítol a la butxaca, la Telekom Cup, i amb totes les expectatives d'èxit intactes, l’exentrenador del Barça ha rebut els elogis del tòtem suprem del club bavarès. “No sé com els jugadors interpreten l’enrenou que hi ha al voltant de Guardiola. Fins ara sempre passava que els futbolistes ocupaven els titulars; ara ningú sap qui juga, perquè només Guardiola és als titulars. Això es normalitzarà. En tot cas, desitjo que Guardiola es quedi deu anys al Bayern”, ha beneït Beckenbauer, en declaracions que recull l’'Abendzeitung'.

Beckenbauer assegura que segueix “òbviament amb interès” tot allò que Guardiola “fa o prova”. El president honorífic del Bayern raona que quan un és nou li correspon aportar les seves pròpies idees, i que Guardiola l’ha encertat, per exemple, situant Philipp Lahm de migcampista. “Al començament, Guardiola va experimentar una mica massa, però quan els jugadors arrenquin [la temporada], ho deixarà anar. Tal com Guardiola es comporta és en tot cas un guany, és una persona que cau en gràcia”.

Sobre els objectius del Bayern, Beckebauer ha conclòs que en un equip que compta amb Mario Götze i Thiago Alcántara, "tot és possible". Sobre l’exblaugrana, ha raonat: “El conec massa poc, però si ha jugat al primer equip del Barça, no pot ser mal jugador”. “Guardiola vol apujar el contingut de joc de l’equip. Tenim una oferta excessiva [al mig del camp], també sense Thiago. Massa competència tampoc funciona”, va acabar admetent Beckenbauer com a contrapunt crític.

stats