Champions League
Esports Futbol 07/11/2012

El Benfica rep a l'Spartak de Moscou amb la necessitat de guanyar (20:45 hores)

L'equip portuguès és el cuer del grup i només ha sumat un punt en tres partits

Ara
1 min
Entrenament del Benfica

El Benfica rep a l'Spartak de Moscou, a l'estadi de Da Luz, sense pràcticament marge d'error. L'equip que entrena Jorge Jesus és el cuer del grup amb només un punt i tan sols ha aconseguit marcar un gol en tres partits. A més, és l'equip de la Champions que ha comès més faltes, un total de 52. Per tant, tot el que no sigui sumar els tres punts deixaria el Benfica pràcticament sense opcions de classificar-se pels vuitens de final.

L'entrenador portuguès, Jorge Jesus, tindrà la baixa de Pablo Aimar i Carlos martina, però recupera al lateral Melgarejo, que ja s'ha recuperat de l'esquinç que l'ha deixat fora del terreny de joc les últimes setmanes.

Enfront tindrà l'Spartak de Moscou que entrena Unai Emery, l'equip rus és el tercer classificat del grup, suma 3 punts, i voldrà sumar els tres punts per poder competir amb el Cèltic la segona plaça que dóna accés als vuitens de final. Emery podrà alinear a l'eix de la defensa l'exjugador de l'Espanyol, Nico Pareja, que va reaparèixer el passat cap de setmana i va marcar un gol.

Els davanters Belliton i Emenike no han entrat a la convocatòria per problemes físics, i per tant, Emery podria optar per jugar amb un sol davanter. La jove perla georgiana, Ananidze, podria tenir minuts.

stats