Esports Futbol 29/05/2011

Benzema assegura que contra el futbol del Barça "no s'hi pot fer res"

El davanter madridista admet que el Barça és un "molt bon equip"

Efe
2 min

MadridEl davanter francès del Reial Madrid Karim Benzema ha assegurat que no es pot fer res quan el Barça desplega un futbol com el que va practicar ahir contra el Manchester United a la final de la Lliga de Campions. "Sobre el que vam veure ahir, no s'hi pot fer res", ha comentat el francès en declaracions a la cadena France 2 des del torneig de Roland Garros, que se celebra a París.

El Barça "és un equip preciós per veure'l jugar", ha comentat el davanter madridista, que ha reconegut que els blaugranes van ser superiors als jugadors del Manchester United en un partit que "van dominar". El Manchester ho va intentar a la primera part però, quan el Barcelona comença a tenir la pilota, és com un corró. Nosaltres els vam vèncer a la Copa del Rei, així que els podem guanyar, però és un molt, molt bon equip", ha afegit.

El francès ha comentat que després del partit va enviar un SMS per felicitar el seu company de selecció Éric Abidal, que s'acaba de recuperar d'un tumor al fetge. "Estic content per ell, perquè li ve de lluny. Espero que assaboreixi aquesta victòria, se la mereix", ha assegurat Benzema.

Sobre la seva continuïtat al Reial Madrid, el davanter ha recordat que té un contracte de sis anys i que espera estar "molt de temps" vestint la samarreta blanca. Quan se li ha preguntat pel seu entrenador, el tècnic Jose Mourinho, que no compta gaire amb el davanter francès, ha assegurat que "no tinc cap problema amb aquest entrenador. En tot cas, m'ha fet progressar realment en tots els aspectes". "És un guanyador. Algú al qual li agrada guanyar, així que, encara que no hagi estat fàcil, és bo per mi", ha conclòs.

stats