Futbol
Esports Futbol 29/11/2011

Berlusconi tornarà a presidir l'AC Milan

Després de presentar la seva dimissió com a cap de l'executiu el passat 12 de novembre, l'ex-primer ministre italià tornarà a assumir la presidència del club del qual és propietari

Efe
1 min
Silvio Berlusconi parla amb Adriano Galliani a la llotja de San Siro durant un partit del Milan de la temporada passada.

RomaL'ex-primer ministre d'Itàlia Silvio Berlusconi tornarà a assumir la presidència del club del qual és propietari, l'AC Milan, després de presentar la seva dimissió com a cap de l'executiu italià el passat 12 de novembre.

Berlusconi ha respost amb un "per descomptat que sí" a la pregunta del seu amic i presentador de televisió Bruno Vespa sobre si tornarà a presidir el Milà, durant la presentació a Roma del llibre La màfia mata a l'estiu, escrit pel secretari general del seu partit i exministre de Justícia, Angelino Alfano.

"Reprendré en breu la presidència del Milan. Sóc el president que més títols ha guanyat en el futbol", ha apuntat l'ex-primer ministre italià, que té una agenda molt menys atapeïda des que va dimitir i es va constituir el nou govern de tecnòcrates, presidit per l'excomissari europeu Mario Monti.

stats