FUTBOL

Blatter denuncia els comentaris racistes de Sacchi i l'incident del metro de París

El president de la FIFA ha assegurat que es mostra "impactat" per les paraules d'Arrigo Sacchi i denuncia l'empenta d'uns seguidors del Chelsea a un home negre al metro de París

El president de la FIFA , Joseph Blatter, ha afirmar estar "impactat" pels comentaris de l'italià Arrigo Sacchi sobre la presència de jugadors negres a les categories inferiors dels clubs del seu país. El president de la FIFA ha replicat Sacchi afirmant que "l'orgull i la dignitat no són una qüestió del color de la pell".

"Aturem-ho", ha escrit Blatter al seu compte de  Twitter en al·lusió a les paraules que fa dos dies va pronunciar l'exseleccionador italià durant una cerimònia de lliurament de premis a Itàlia. Sacchi va afirmar que "Itàlia està perdent la dignitat perquè hi ha massa jugadors negres que juguen en les seves categories inferiors".

A part, el president de la FIFA ha condemnat els incidents d'aquest dimarts a la nit a París, on un grup de seguidors del Chelsea van empènyer un home negre per evitar que pugés a un vagó del metro, abans del partit de la Lliga de Campions entre el París Sant-Germain i l'equip anglès, que va acabar amb empat a un. "També condemno les accions d'un petit grup d'aficionats del Chelsea a París. No hi ha lloc per al racisme en el futbol", ha afegit Blatter en el seu Twitter.

Més continguts de