FUTBOL
Esports Futbol 13/07/2013

Bojan debuta amb l'Ajax

El davanter català ha començat el partit amistós contra el Waalwijk des de la banqueta i ha entrat al terreny de joc al minut 63

BarcelonaEl davanter català Bojan Krkic ha debutat aquest dissabte amb el seu nou equip, l'Ajax, en el transcurs del partit amistós que el conjunt de Frank de Boer ha disputat contra el Waalwijk, també de la màxima categoria del futbol holandès (1-5).

Bojan, que ha començat com a suplent, ha saltat al camp en el minut 63 en substitució de Danny Hoesen, quan el marcador ja registrava un còmode avantatge per al seu equip, actual campió de la lliga d'Holanda.

Derk Boerrigter ha estat el gran protagonista del xoc, ja que ha marcat tres dels quatre gols del seu equip. Els altres van ser de Ruben Ligeon i Boban Lazic. Robert Braber ha marcat l'únic gol del Waalwijk, que va acabar catorzè en el passat campionat.

Bojan Krkic, de 22 anys, comença una nova etapa a l'Ajax després de la seva experiència al futbol italià en què ha competit els dos últims anys: primer al Roma (2011-2012), on va arribar procedent del Barça, i després al Milan (2012-2013).