Futbol Internacional
Esports Futbol 01/04/2012

Bojan marca amb el Roma i dedica el gol a Abidal

El davanter de Linyola ha marcat el quart en la victòria contra el Novara (5-2) i ha ensenyat una samarreta on duia el missatge: "Tota la força d'aquest gol és per l'Abi"

Bojan Krkic ensenya la samarreta de suport a Abidal

RomaL'exblaugrana Bojan Krkic ha estat un dels protagonistes del partit on el Roma ha derrotat el Novara (5-2). El davanter català ha anotat el quart gol dels romanesos i l'ha dedicat a Éric Abidal, que va ser company seu al Barça.

Després d'anotar el quart gol de l'equip, el jove futbolista s'ha aixecat la samarreta i n'ha ensenyat una altra on duia escrit el missatge: "Tota la força d'aquest gol és per l'Abi". Un fet que, a més, li ha suposat la targeta groga.

Caracciolo ha avançat els visitants al quart d'hora de partit, però el Roma ha donat la volta al marcador amb les dianes de Marquinho (25') i Osvaldo (35'). A la represa, Simplicio (55') i Bojan (61') han sentenciat el partit. Morimoto (77') ha escurçat distàncies pel Novara, i al temps de descompte, Lamela ha anotat el definitiu 5-2.