FUTBOL - LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 27/10/2020

El Madrid evita ‘in extremis’ una tragèdia (2-2)

Sergio Ramos

BarcelonaTres dies després de guanyar al Camp Nou, el Reial Madrid va tornar a fer una castanya de partit. L’equip blanc va empatar contra el Borussia Mönchengladbach (2-2) i es va complicar la continuïtat a la Lliga de Campions. Marcus Thuram, el fill del mític Lilian Thuram, es va convertir en el botxí del conjunt madrileny, que se situa com a cuer del grup. El davanter italo-francès va marcar els dos gols dels locals (minuts 33 i 58). Pressionat per un marcador que amenaçava amb nefastes conseqüències, Zinedine Zidane va recórrer en el tram final del matx a Eden Hazard en una nit en què Thibaut Courtois va evitar el tercer gol alemany.

El Madrid va buscar la remuntada amb més desig que futbol. Desposseït de la seva habitual seguretat defensiva, l’equip blanc va patir per limitar els moviments ofensius de jugadors com Turan o Stindl. Vinícius, que va ser substituït, va tenir una actuació molt desencertada i un desesperat Zidane va acabar recorrent a Sergio Ramos i a Raphaël Varane com a davanters.

Casemiro i Sergio Ramos celebrant l’empat.

Els dos gols del Reial Madrid van arribar en els últims tres minuts de partit, quan Karim Benzema (minut 87) i, ja en el temps afegit, Casemiro (93) van evitar una derrota que semblava escrita. “Ells han arribat dues vegades a la nostra porteria i ens han marcat dos gols. Hem treballat fins al final i aquest ha de ser el camí. Sabem que no estem en una situació còmoda, però el punt aconseguit és molt important. Sabem que a la Champions tots els partits són difícils”, va explicar Casemiro. Tot i l’empat, el Madrid es queda sense marge d’error en els últims quatre partits de la fase de grups de la Lliga de Campions. L’equip blanc rebrà dimarts l’Inter de Milà en un enfrontament amb moltes coses en joc.

L’Atlètic de Madrid guanya (3-2)

L’Atlètic de Madrid va superar el Red Bull Salzburg (3-2). El millor partit de la temporada de Joao Félix, que va marcar dos gols, va tenir el premi de la victòria. El gol definitiu va arribar a cinc minuts del final, quan el marcador estava empatat.