LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 26/04/2013

El Bayern desmenteix el fitxatge de Lewandowski

Segons el diari "Bild", el futbolista polonès hauria signat dos contractes amb l'equip de Munic. Un per arribar enguany i un altre per aterrar al club bavarès gratis el 2014

Efe
2 min
Lewandowski destrossa el Madrid amb 4 gols

BarcelonaEl Bayern ha desmentit a través d'un comunicat les informacions que asseguren que l'internacional polonès Robert Lewandowski ha signat amb el club bavarès. "El FC Bayern no ha signat cap contracte amb Robert Lewandowski", diu el comunicat, signat pel director de comunicacions Markus Hörwick.

El diari "Bild" assegura que Lewandowski ja ha signat amb el Bayern dos contractes diferents, un a partir de l'estiu de 2013, en el cas que el club bavarès arribi a un acord amb el Dortmund, i un altre per a 2014, quan el jugador arribaria lliure.

Lewandowski, a diferència del que passava amb Mario Götze, no té clàusula de rescissió, pel que la seva marxa al conjunt muniquès ha de ser inevitablement negociada. "Aquesta és la diferència decisiva" respecte el cas de Mario Götze, assenyala en declaracions al diari Die Welt el gerent del Borussia, Hans-Joachim Watzke, qui comenta que fins ara no hi ha hagut cap oferta oficial per a un possible traspàs de Lewandowski. "Volem que segueixi amb nosaltres i ho negociarem amb ell", assegura el directiu del conjunt de Dortmund.

En declaracions a Spiegel Online, Maik Barthel, un dels assessors de Lewandowski, ha assegurat que hi ha una oferta pel davanter estrella que compleix amb les condicions plantejades pel Borussia. A més, recorden des de l'entorn del futbolista polonès, que hi ha un compromís verbal amb la direcció del Borussia per la qual un altre club podria comprar Lewandowski al final d'aquesta temporada si fins al 15 de maig ofereix una determinada quantitat, que no especifica.

L'edició digital del setmanari Der Spiegel comenta en aquest sentit que el Bayern Munic va oferir ja la passada setmana 25 milions d'euros pel davanter estrella, encara que el seu preu es pot haver vist incrementat després de la seva brillant actuació davant el Reial Madrid. El mànager del jugador, Cezary Kucharski, havia declarat a més a la televisió polonesa després del partit de dimarts que Lewandowski jugarà "en el futur en un club més important".Per reafirmar aquestes declaracions, Barthel, que representa els interessos de Lewandowski a Alemanya, assenyala al Bild: "Tenim un equip i fa temps que ens hem posat d'acord. Robert vol canviar ja aquest estiu".

stats