Barça
Esports Futbol 02/08/2014

Breu però intens debut d'Alexis amb l'Arsenal

Els 'gunners' han golejat 5-1 el Benfica en l'Emirates Cup i el xilè ha disputat 17 minuts

Alexis Sánchez es posa bé el pulsòmetre en un partit de pretemporada amb l'Arsenal

BarcelonaL'Arsenal ha golejat 5-1 el Benfica en l'Emirates Cup, un escenari que ha permès a Alexis Sánchez debutar amb el seu nou club. El xilè, que ha rebut una forta ovació de la seva nova afició, que ja lluïa el seu nom a la samarreta, s'ha mostrat molt actiu en el poc més d'un quart d'hora que ha disputat. Alexis ha entrat al terreny de joc al minut 73, en substitució de Campbell.

Situat com a segon punta, lleugerament a la part esquerra del terreny de joc però amb molta llibertat, Alexis ha mostrat de forma resumida tot el seu talent. Alliberat, amb ganes d'agradar. En pocs minuts ha ofert desmarcatges de ruptura, molta mobilitat i intensitat en la pressió. Ha estat a punt de provocar un penal i, després d'una bona combinació amb Cazorla per la banda dreta, ha regalat una assistència a Coquelin, que ha rematat al pal.

El partit ha quedat resolt al primer temps. Sanogo ha obert el marcador al minut 36 i, després del segon gol de Campbell, ha ampliat l'avantatge abans del descans amb dos gols més. Només arrencar el segon temps, el davanter 'gunner' ha fet el cinquè, al qual ha pogut respondre el Benfica amb el gol de l'honor, obra de Gaitán a falta de mitja hora.