Futbol Femení
Esports Futbol 09/01/2012

Norio Sasaki, Bruno Bini i Pia Sundhage aspiren a ser el millor tècnic femení del 2011

El campió amb el Japó, el seleccionador francès, quart al Mundial i l'entrenadora finalista amb els Estats Units són els tres tècnics nominats

Natalia Arroyo
1 min
Sasaki, Bini i Sundhage, seleccionadors nominats a millor entrenador FIFA 2011.

BarcelonaEls tres nominats en categoria de millor entrenador de femení de l'any han recaigut en tres seleccionadors que han dut els seus equips fins al final de la gran cita mundialista d'aquest estiu. Bruno Bini, seleccionador francès que va acabar quart al Mundial, Norio Sasaki, campió amb el Japó, i Pia Sundhage, entrenadora dels Estats Units, són els tres noms que aspiren a rebre el premi.

El principal favorit per guanyar el guardó és Sasaki per l'èxit de la seva selecció a la cita mundialista. Ocupa el càrrec del combinat nipó des del 2007 i destaquen les bones actuacions del seu equip als campionats asiàtics del 2008 i 2010, que li han valgut la consolidació a l'elit mundial enguany.

Bruno Bini, que va ser una de les atraccions d'Alemanya aquest estiu pel joc vistós de les bleues, que van acabar quartes en caure a la final de consolació contra Suècia, podria ser la sorpresa de la gala. És el seleccionador francès des del 2007.

Per últim, l'única representant femenina dels finalistes és Sundhage, una entrenadora sueca que està al capdavant de la selecció dels Estats Units des del 2008. Enguany, a més d'arribar fins a la final del Mundial, ha revalidat el títol de la Copa Algarve disputada a Portugal.

stats