PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 28/12/2014

Triple empat a la part alta de la Premier: Ensopegades de Chelsea, City i United

Els de José Mourinho acaben el 2014 amb tres punts sobre els de Pellegrini, que es deixen remuntar un 2 a 0 contra el Burnley (2-2)

A.l.
Cesc Fàbregas protesta a l'àrbitre durant el Southampton-Chelsea

BarcelonaEl Chelsea de José Mourinho acaba el 2014 com a líder després d'un triple empat a la part alta de la Premier League. Els d'Stamford Bridge han empatat amb el Southampton de Ronald Koeman (1-1), que segueix en posicions de Champions. Sadio Mané ha avançat els locals al minut 17, però a mesura que els minuts passaven, el control dels 'blues' s'ha fet més intens sobre la gespa del St. Mary's Stadium. Una passada de Cesc Fàbregas a l'espai, ha permès Eden Hazard empatar el partit a la recta final del primer temps. El belga s'ha desfet de dos defenses locals i ha col·locat la pilota al fons de la porteria defensada per Fraser Forster.

A la segona meitat, el Chelsea ha intensificat el domini, i Cesc ha reclamat un penal de Matt Targett, que ha fet caure el migcampista d'Arenys amb la cama. Didier Drogba, Loïc Remy i Willian han entrat a la gespa per donar un gir al partit, però el Southampton ha aguantat, tot i quedar-se amb 10 per l'expulsió de Morgan Schneiderlin. El punt, a priori insuficient, s'ha tornat doblement valuós després de l'ensopegada del Manchester City a l'Etihad Stadium. David Silva i Fernandinho han avançat els homes de Manuel Pellegrini, però primer Boyd i després Barnes, amb un fort xut a l'esquadra quan faltaven 10 minuts, han evitat la victòria dels 'citizens'. Amb aquest empat, el Chelsea manté 3 punts sobre el City.

D'altra banda, el Manchester United de Louis Van Gaal també ha empatat a 0 a White Hart Lane, l'estadi d'un Tottenham de Mauricio Pochettino, que té les posicions de Champions a tocar. Els 'red devils', que porten una ratxa positiva després d'un inici decebedor, tanquen el 2014 a 10 punts dels de Mourinho. L'Stoke, amb Muniesa i Bojan titulars, ha superat 2 a 0 el West Bromwich Albion, i l'Arsenal s'ha endut els tres punts de la seva visita al West Ham.