LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 02/10/2018

El CSKA treu a la llum les vergonyes d'un Madrid sense idees (1-0)

Els blancs han sigut incapaços de reaccionar a un gol al primer minut de Nikola Vlasic

A.n.
El CSKA treu a la llum les vergonyes d'un Madrid que torna a perdre

BarcelonaJornada de gols matiners ahir a pràcticament tots els partits de la jornada a la Lliga de Campions. Entre ells, el que va encaixar el Reial Madrid, que va rebre un gol del CSKA de Moscou obra de Nikola Vlasic al minut 2 que els blancs van ser incapaços de contrarestar, tot i que Casemiro, Benzema i Mariano van enviar rematades al pal.

Contra tot pronòstic, el Madrid es va veure sorprès pel bon gol de Vlasic, que va batre Keylor Navas, titular al lloc de Thibaut Courtois ahir. Després d’espolsar-se el primer assetjament ple de rauxa del conjunt rus, els de Julen Lopetegui van reaccionar fins a monopolitzar el partit i les ocasions durant el primers temps, tot i no acabar de mostrar-se convincents en defensa, en què van lamentar la baixa d’un Carvajal que va haver de sortir lesionat i que omple una infermeria on ja hi ha jugadors com Bale, Marcelo o Isco. S’encenen les alarmes a la casa blanca. A la segona part, lluny de millorar, els blancs, exhausts, no van trobar la manera de fer mal a un CSKA molt seriós. Fins i tot va haver d’aparèixer Keylor per evitar el que hauria sigut un segon gol dels russos.

Al mateix grup, el Roma va derrotar amb comoditat (5-0) el Viktoria Pilsen amb un 'hat-trick' de Dzeko i gols d’Under i Justin Kluivert, fill de l’exfutbolista del Barça Patrick Kluivert.