LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 05/12/2010

La Sampdoria segueix creixent i frega les places de l'Europa League

Els genovesos es col·loquen setens després de guanyar 3-0 al Bari. Mutu i Hernán Crespo són els golejadors protagonistes de la jornada

Redacció
1 min
El jugador del Sampdoria Giampaolo Pazzini celebra el seu gol davant el Bari.

BarcelonaLa Sampdoria segueix en dinàmica positiva i davant el Bari, ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva a la Lliga. Amb aquest triomf per 3-0 –amb un gol de Pazzini, de penal, i dos de Guberti–, els genovesos, sense Cassano castigat pel propi club, s'afegeixen a la Roma i a l'Inter en els llocs que donen accés a l'Europa League.

Per la seva banda, Hernán Crespo ha estat el protagonista del Parma-Udinese ja que, amb dos gols, ha aconseguit arribar als 150 al futbol italià als seus 35 anys. També ha guanyat la Fiorentina, que s'ha imposat 1-0 al Cagliari amb un gol del reaparegut Mutu i ha sumat el seu quart triomf seguit.

La jornada d'avui al Calcio l'han completat la Juventus, que ha consolidat la seva tercera plaça gràcies amb un triomf davant el Catania (1-3); el Bolonya, que ha aconseguit obrir forat amb el descens amb la seva victòria davant el Cesena a domicili (0-2), i finalment el Gènova, novè, també ha guanyat lluny del seu estadi a casa del Lecce (1-3).

La jornada la completa dilluns (20.45 hores) el Nàpols-Palerm, dos conjunts que lluiten per una plaça que els doni dret a jugar la temporada vinent la Lliga de Campions.

stats