FUTBOL

Caparrós: "El meu desig és ajudar a créixer el Llevant"

El nou tècnic ha reconegut que el llistó d'entrenadors que ha tingut el club és alt, però està disposat a fer un equip amb el que la afició se senti identificada

El nou entrenador del Llevant, Joaquín Caparrós, ha afirmat aquest dimarts en una roda de premsa que el seu desig és ajudar "una mica més" a fer créixer el club valencià i ha reconegut que el llistó que li han deixat els anteriors tècnics és "alt". "El llistó està alt pel magnífic treball de Luis García i Juan Ignacio Martínez, però el que em va enganxar va ser veure al president i al director esportiu posant sobre la taula el projecte que tenien", ha afegit.

Caparrós ha demostrat la passió i l'entrega amb la que arriba al Llevant. "Estarem 25 hores vivint per al Llevant, estarem molt ficats i això ho va a percebre la nostra afició. Sóc un entrenador de club i ho he demostrat durant la meva trajectòria", ha indicat. També ha volgut afegir que "cal anar a poc a poc, pas a pas, però els passos han de ser ferms. Vull fer un equip amb el qual l'afició es pugui identificar".

L'entrenador andalús, que ha signat per una temporada amb el Llevant, ha assegurat que és perquè necessita conèixer el dia a dia del club. "És important que ens coneguem, quedaria molt bonic fer un contracte de 4 o 5 anys i que després no hi hagi 'feeling', ha explicat.
El cos tècnic de Joaquín Caparrós estarà format per Luciano Martín, que serà el  segon entrenador, Lluís Llopis, entrenador de porters, i Bernardo Requena, com a recuperador físic.

El president del Llevant, Francisco Català, ha donat la benvinguda a Caparrós a l'equip valencià i ha assegurat que el repte que tenen per davant és el més ambiciós del que han presentat fins ara. "Estem molt orgullosos d'haver atès la proposta de Manolo Salvador d'escollir a Caparrós. El repte és gran i espero que Joaquín formi part d'aquest projecte global perquè estem creixent molt. Gràcies i sort", ha dit.