Futbol
Esports Futbol 07/01/2013

Iker Casillas vota Sergio Ramos per a la Pilota d'Or, i Ibrahimovic dóna 5 punts a Xavi i un a Messi

El periodista portuguès vota Cristiano Ronaldo; l'argentí, Leo Messi, i l'espanyol, Andrés Iniesta

A.s.
1 min
Iker Casillas i José Mourinho

BarcelonaLa llista de les votacions per a la Pilota d'Or sempre deixa algunes curiositats. Per exemple, es confirma el que va avançar el diari 'Marca' ja fa mesos, que Iker Casillas havia votat Sergio Ramos per davant de Cristiano Ronaldo. També destaca que Zlatan Ibrahimovic només ha donat un punt a Messi –Casillas, cap– i n'ha donat 5 a Xavi i 3 a Pirlo (Juventus), excompany seu al Milan.

Leo Messi no ha donat cap vot a Cristiano Ronaldo (Iniesta, Xavi i Agüero, per aquest ordre), mentre que Cristiano Ronaldo directament no ha votat, perquè ha explicat que aquell dia estava lesionat. Com a capità de Portugal ha votat Bruno Alves, que ha donat els 5 punts a Cristiano Ronaldo i cap a Messi.

Pel que fa als seleccionadors, Jose Antonio Camacho (Xina) ha votat Iniesta en primer lloc; Joachim Löw (Alemanya), Mesut Özil; Frank Rijkaard (Aràbia Saudita), Messi, Xavi i Iniesta, i Vicente del Bosque (Espanya), Casillas, Xavi i Iniesta.

I pel que fa als periodistes, el portuguès ha votat Cristiano Ronaldo; l'argentí, Leo Messi, i l'espanyol, Andrés Iniesta. Cada un el del seu país.

stats