Esports Futbol 30/08/2012

Casillas agraeix la presència del Barça a la gespa durant l'entrega de la Supercopa: "Els hem de donar les gràcies per quedar-se"

El porter del club blanc ha reconegut el gest dels jugadors del Barça, que s'han quedat al camp mentre el Madrid recollia el títol

Ara
1 min
El porter madridista, Iker Casillas, a la jugada del gol de falta del blaugrana Leo Messi

BarcelonaIker Casillas, porter del Reial Madrid, ha agraït als futbolistes del FC Barcelona que es quedessin a la gespa del Santiago Bernabéu després del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya: "Els jugadors del Barça estan demostrant una gran professionalitat i els hem de donar les gràcies per ser aquí al centre del camp i per quedar-se", ha declarat el madridista. Casillas ha volgut reconèixer així el gest dels blaugranes, que s'han quedat a presenciar l'entrega del trofeu als seus rivals.

Sobre el partit, Casillas ha explicat que els blaugranes havien "arribat poc, però amb perill": "Allà ells van tenir l'oportunitat de fer el quart i nosaltres ens vam trobar amb un gol que ens va donar ales. La primera part ha estat nostra, i crec que el partit en general també. Hem tingut moltes oportunitats però Valdés ha estat de deu", ha declarat el porter madridista.

Casillas també ha reconegut que els havia tocat "patir una mica més", però ha assegurat que el resultat havia sigut "merescut": "Hem patit, però hem guanyat. L'afició s'ho mereixia, després dels tres partits anteriors. Nosaltres sempre donem la cara, la diferència és que de vegades tenim sort i d'altres, no", ha assegurat.

stats