FUTBOL

Cata Coll, cinquè reforç del Barça

La portera mallorquina, de 18 anys, signa per les pròximes quatre temporades

El Barça i la portera Cata Coll han arribat a un acord que vincula la jugadora les pròximes quatre temporades a l'entitat blaugrana. El club català fitxa una portera amb un futur prometedor i que s'acabarà de formar fora de Barcelona a través d'una cessió. El destí és desconegut, però tot sembla indicar que serà un equip de la Lliga Iberdrola. Tot i això, Coll s'incorporarà aquest dimecres a la concentració de la selecció espanyola per preparar l’Europeu sub-19, que tindrà lloc a Escòcia del 14 al 28 de juliol.

La jove portera es converteix en el cinquè reforç del projecte blaugrana després de les incorporacions d'Hermoso, Falcón, Hansen i Oshoala.

De 18 anys (23-04-2001, Mallorca) i formada al Collerense, Cata Coll és considerada una de les porteres de més projecció del futbol estatal. L’estiu passat va ser una de les capitanes en l’històric triomf de la selecció espanyola sub-17 en el Mundial, en què va ser la Guant d’Or. El mateix 2018 també va ser subcampiona del món sub-20, a França, on va ser titular amb 17 anys.

Cata Coll ha valorat molt positivament el seu fitxatge per un club com el Barça: "És un club amb molta història, estic veient que està apostant de veritat. És un club amb futur i jo vinc per a un futur”.