Selecció catalana
Esports Futbol 02/01/2013

Catalunya homenatja Cruyff i Sergio González abans del partit

El seleccionador deixa el càrrec després del partit d'aquest dimecres, mentre que el futbolista ha estat qui més cops ha vestit la samarreta catalana

M. Molina
1 min
Cruyff en el seu últim partit

CornellàJohan Cruyff i Sergio González han estat dos dels primers protagonistes del partit de la selecció catalana contra Nigèria. Els dos han rebut un homenatge instants abans que comencés el partit. El seleccionador perquè deixa el càrrec, i el futbolista perquè és qui més cops ha vestit la samarreta catalana.

Cruyff ha rebut un quadre emmarcat amb la seva fotografia i la inscripció "Gràcies míster". Un retrat que han signat tots els integrants de la convocatòria de l'equip. Instants abans, el tècnic s'ha dirigit als aficionats que han assistit a Cornellà-El Prat: "És un orgull ser aquí i defensar la samarreta del nostre país", comentava l'holandès, que ha agraït la presència dels 30.000 seguidors que han anat a l'estadi.

També ha rebut l'aplaudiment dels seguidors Sergio González, que ha vestit la samarreta de l'equip durant 14 anys. El futbolista, que aquest estiu va penjar les botes, ha disputat els primers 10 minuts de partit. Això sí, n'ha tingut prou per anotar el primer gol del partit, de penal.

stats