Catalunya-Hondures
Esports Futbol 28/12/2010

Catalunya recupera el negre per tornar a Montjuïc

Els organitzadors esperen superar els 30.000 aficionats en el partit amistós que la selecció catalana jugarà aquest vespre (19 hores, TV3) contra Hondures

à. G.
1 min
Entrenament d'Hondures.

BarcelonaLa selecció de Catalunya jugarà aquest vespre (19 hores, TV3) el seu habitual amistós de Nadal contra Hondures. Serà un partit marcat per les baixes de futbolistes com Piqué o Xavi (Barça), Cesc, que ahir a la nit va jugar amb l'Arsenal, Tamudo (Reial Societat) i Capdevila (Vila-real). Tot i això, els organitzadors esperen superar els 30.000 aficionats.

El partit es jugarà a l'Olímpic de Montjuïc, on la selecció catalana torna després d'onze anys. Ho farà amb una samarreta de color negre, que és el que han preferit els aficionats. La votació ha donat com a vencedor aquest equipament, que s’ha imposat amb un 63% dels vots de les més de 1.500 persones que han participat en l’enquesta.

El combinat hondureny, per la seva banda, té cinc jugadors que van ser en el Mundial de Sud-àfrica. L'equip que ara entrena Juan de Dios Castillo tornava al pla internacional des d'Espanya 82. En la cita africana, Hondures va signar un empat i dues derrotes. Tampoc va marcar cap gol i en va encaixar tres, dos contra Espanya i un contra Xile.

Òmnium Cultural i la Federació Catalana de Futbol (FCF) van presentar ahir a la tarda el lema de la pancarta amb la qual saltaran al terreny de joc voluntaris i, posteriorment, els jugadors de la selecció catalana: "Per un país de tots, l'escola en català".

stats