Reial Madrid
Esports Futbol 12/12/2012

El Celta s'aferra a la solidesa de Balaídos per sorprendre el Madrid

L'equip de Paco Herrera aspira a treure un bon resultat per tenir opcions al Bernabéu

Ara
2 min
Imatge de l'últim entrenament del Reial Madrid

El Celta de Vigo confia en la solidesa que està mostrant aquesta temporada a Balaídos on només ha perdut un partit aquesta temporada i va ser la jornada inicial on va caure contra el Màlaga. Els gallecs volen seguir amb la ratxa de bons resultats a casa per arribar vius al Santiago Bernabéu al partit de tornada i poder sorprendre al camp dels blancs.

Els futbolistes del Celta son conscients de la superioritat del conjunt blanc, encara que saben que viatjar a Madrid amb un resultat favorable i sense encaixar gols faria que tota la pressió es traslladés a l'equip de José Mourinho. El tècnic del Celta, Paco Herrera, no ha volgut ensenyar les seves cartes i per això ha fet un últim entrenament a porta tancada i no ha donat cap pista a la roda de premsa. Tenint en compte que els gallecs no tornen a jugar fins el proper dilluns contra el Betis, Paco Herrera podria apostar per l'onze de gala contra els blancs.

Les úniques novetats seria l'entrada del porter que juga la Copa, Sergio Álvarez i del central Gustavo Cabral, que no va poder jugar l'últim partit per sanció. L'argentí formaria parella de centrals al costat d'Andrés Túñez i els laterals els ocuparien Hugo Mallo i Roberto Lago. Per davant podria jugar el capità, Borja Oubiña i Natxo Insa, que repetiria a l'onze gràcies a la lesió d'Alex López. La mitjapunta l'ocuparan Augusto Fernández i Krohn-Dehli, mentre que per la tercera plaça hi ha tres candidats, De Lucas, Park i Mario Bermejo. El davanter centre serà Iago Aspas.

José Mourinho tampoc ha volgut ensenyar les seves cartes i de moment ha fet viatjar a tots els jugadors disponibles, la qual cosa fa preveure que podria alinear un equip molt competitiu. Karanka ha admès que lluitaran fins al final a totes les competicions, i que des de l'arribada de Mourinho a la banqueta blanca sempre s'ha valorat molt la Copa.

El tècnic portuguès tindrà les baixes de Marcelo, Albiol, Higuaín i Coentrao, i davant l'absència de laterals esquerres farà que segueixi apostant pel jugador del filial, Nacho Fernández, malgrat que Callejón, que ja va jugar una estona a Valladolid i Essien que s'ha recuperat del procés al·lèrgic que l'ha deixat un mes fora també podrien ocupar aquesta plaça. Si Mourinho fa canvis, els jugadors que podrien entrar en les rotacions podrien ser Casillas, Pepe i Ozil, i en el seu lloc entrarien Adán, Varane i Modric.

stats