Glasgow
Esports Futbol 04/11/2012

El Celtic es deixa dos punts contra l'antepenúltim classificat abans de jugar contra el Barça

El pròxim rival blaugrana ha perdut dos punts en els dos últims minuts del partit contra el Dundee United (2-2)

Victor Wanyama, en acció

BarcelonaEl Celtic, que aquest dimecres rebrà el Barça a la Lliga de Campions, ha perdut dos punts en els dos últims minuts del partit contra el Dundee United, antepenúltim de la Lliga d'Escòcia.

En el xoc que va completar la dotzena sessió de la competició escocesa, el Celtic ha disposat d'un avantatge de dos gols gràcies al veneçolà Miku i Anthony Watt, que han situat el conjunt de Glasgow amb 2-0 a deu minuts del tancament.

Tot i això això, al minut 89 Gary Mackay-Steven ha escurçat distàncies i, un minut després, el nigerià Efe Ambrose ha marcat en la seva pròpia porteria i ha frustrat el triomf del Celtic.

El Celtic, amb un partit encara pendent, manté el lideratge de la Lliga igualat a punts amb l'Hibernian.