Mundial de Clubs
Esports Futbol 13/12/2012

Chelsea-Corinthians, la final esperada del Mundial de Clubs 2012

Els anglesos han superat fàcilment el Monterrey mexicà aquest dijous (1-3), i dimecres els brasilers es van desfer de l'Al Ahly egipci (0-1). La final és diumenge (11.30 h).

BarcelonaEl Chelsea ha imposat la seva condició de favorit en la segona semifinal del Mundial de Clubs i ha superat clarament el Monterrey mexicà per 1-3. Juan Mata ha avançat els 'blues' als 17 minuts, i just començar la segona part, en dos minuts, Torres i Chávez en pròpia porta han deixat el partit sentenciat. En el temps afegit ha arribat el gol de l'honor dels mexicans, obra de De Nigris.

El dimecres el Corinthians tampoc va fallar contra l'Al Ahly d'Egipte, tot i que la seva victòria va ser mínima (0-1), amb gol de Paolo Guerrero.

La gran final entre el Chelsea de Rafa Benítez i el Corinthians es jugarà aquest diumenge 16 de desembre a les 11.30 h (Telecinco).