Lliga de Campions
Esports Futbol 12/04/2011

El Chelsea necessita els gols de Torres per capgirar el 0-1 de Londres avui a Old Trafford

El United de Ferguson aquest any no ha perdut encara al seu estadi, i no cau eliminat en una eliminatòria de Champions a casa des del 2005 (Milan)

Efe
2 min
El defensa del Manchester United Rio Ferdinand iel tècnic Alex Ferguson.

Manchester p { margin-bottom: 0.21cm; } Descansats la majoria dels seus titulars, i beneficiat per la seva condició de favorit, el Manchester United rep avui el Chelsea a Old Trafford amb el cap posat en les semifinals de la Lliga de Campions, on els va aproximar el gol de Rooney a Stanford Bridge a l'anada de quarts.

L'actual líder de la Premier League, el United, té totes les cartes a favor per quedar com a únic equip anglès viu en semifinals, a causa de la difícil situació que se li presenta al Tottenham després de la seva derrota a l'anada davant el Reial Madrid per 4-0.

Tot i que el Chelsea té encara moltes més opcions que els spurs, el gol encaixat a casa la setmana passada (0-1) va atorgar un important avantatge al seu rival. La trajectòria aquesta temporada ho avala enormement: el Manchester encara no ha perdut ni un sol partit aquesta campanya a Old Trafford. A més, ha guanyat els seus últims sis partits en totes les competicions i, el que és més preocupant per al Chelsea, el combinat d'Alex Ferguson no ha caigut en cap partit eliminatori de Champions al seu estadi des del 2005, quan va cedir davant del Milan.

No obstant això, el tècnic escocès ha fugit de l'excés de confiança i aquest cap de setmana s'ha pres el luxe de donar descans a vuit dels seus titulars contra el Fulham. En concret, Rooney es va absentar d'aquesta cita per la recent sanció de la Federació anglesa, que el va suspendre per dos partits pels seus comentaris pujats de to davant les càmeres de televisió.

El Chelsea, sense cap baixa, està atravessant una certa crisi per l'escassetat de gols i, en concret, pel desencert d'alguns dels seus davanters. Els blues només han marcat dos gols en els seus últims tres partits. A més, l'atenció augmenta sobre Fernando Torres, igual que les crítiques per la seva falta de gol des que va arribar a Stamford Bridge el gener passat després d'un traspàs de 58 milions d'euros.

Segons la sessió d'entrenament d'avui, el Manchester United només tindrà l'única absència de cara a la cita d'avui de Darren Fletcher, que ha estat malalt per un greu virus i no ha pogut jugar des el 6 de març.

Manchester United: Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, València, Carrick, Giggs, Nani; "Chicharito" Hernández, Rooney.

Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka, Drogba, Malouda.

Àrbitre: Olegario Benquerença (Portugal)

Estadi: Old Trafford

Hora: 20.45h

stats