Futbol internacional
Esports Futbol 22/05/2012

El Chelsea confirma que Didier Drogba abandonarà el club aquest l'estiu

El club ho ha informat a través d'un comunicat. El futbolista ivorià, que acaba de guanyar la Champions, s'hauria ofert per jugar al Barça segons algunes informacions

Ara
1 min
Drogba, celebrant el seu gol a la final

BarcelonaEl Chelsea ha confirmat aquest dimarts que Didier Drogba no continuarà al club la temporada vinent. El futbolista ivorià, que acaba contracte aquest mes de juny al club londinenc, abandonarà el conjunt 'blue', on ha jugat les últimes vuit temporades.

El conjunt de l'oest de Londres ha informat de l'adéu del futbolista a través d'un comunicat al seu lloc web, on ha aprofitat per "agrair" aquests vuit anys, i li ha desitjat "sort i èxits en el futur".

Drogba havia sigut un dels noms que sonaven com a futuribles per al Barça de cara a la temporada vinent, si bé el seu fitxatge pel club blaugrana sembla complicat, ja que es tracta d'un davanter de 34 anys.

En qualsevol cas, l'ivorià deixa el Chelsea després d'haver marcat 157 gols en 341 partits, i d'haver-se situat com el quart millor golejador a la història del conjunt 'blue'. Ha guanyat tres vegades la Premier League, quatre cops la FA Cup, dues vegades la Carling Cup i, aquest dissabte, la Champions.

stats