Futbol Internacional
Esports Futbol 07/04/2012

El Chelsea pateix per derrotar el Wigan i salva la victòria al minut 92 gràcies a Torres i Mata (2-1)

Un gol d'Ivanovic en fora de joc després d'una centrada de Meireles ha avançat els locals al minut 61, però el visitant Diame, amb un xut des de fora l'àrea, ha fet l'empat en el minut 82. En l'últim sospir, Mata ha rematat una centrada-xut de Fernando Torres per fer el definitiu 2-1

Torres i Figueroa durant el Chelsea-Wigan

BarcelonaEl Chelsea ha sumat un treballadíssim triomf en el seu duel contra el Wigan a Stamford Bridge (2-1), amb un miraculós gol de Mata al temps afegit. Un gol de Branislav Ivanovic en fora de joc, després d'una gran centrada de Raul Meireles des de la banda esquerra, havia avançat el Chelsea en el marcador, i que Diame hagués trobat el premi a l'atreviment del Wigan al minut 82, fent l'1-1.

Els homes de Di Matteo, amb un joc molt vertical, han disposat de múltiples ocasions de gol per endur-se la victòria però no han pogut celebrar-la fins els últims segons de partit. Drogba, al primer temps, ha tingut dues accions clares, amb dos bons remats de cap, per batre el porter Al-Habsi, però no ha pogut marcar. Tampoc Sturridge, molt actiu al segon temps per la banda esquerra, ni Fernando Torres, que ha revolucionat l'atac londinenc al tram final de partit, han servit per agafar avantatge.

El Chelsea ha dominat en ocasions, però no en joc. Ha sigut l'equip de Rober Martínez qui ha tingut més temps la pilota, sobretot durant els primers 45 minuts, arraconant el Chelsea al seu propi camp, però sense trobar la manera d'inquietar el porter Petr Cech. Però d'una passada llarga o una transició rapidíssima, el Chelsea aconseguia plantar-se a l'àrea rival i posar en perill la defensa del Wigan.

A la segona meitat, els londinencs, empesos per Mata i per un futbol molt àgil, han pogut prendre-li la possessió al Wigan, que ha començat a patir. L'1-0 l'ha fet Ivanonic en posició no reglamentària. El lateral ha rematat en clar fora de joc una centrada de Meireles des de l'esquerra. Per davant en el marcador, el Chelsea s'ha sentit més còmode, més poderós. Els canvis al Wigan han tornat a accelerar el partit i, després d'una gran jugada personal, Diame ha pogut fer l'1-1 amb un fort xut des de la frontal de l'àrea que Cech, paralitzat, ha vist passar.

El Chelsea ha començat a atacar a la desesperada. També el Wigan. En un final de partit esbojarrat, al minut 92 de partit Mata ha marcat el 2-1 que manté vives les opcions de classificar-se per jugar a Europa l'any que ve al Chelsea. El migcampista ofensiu ha aparegut al segon pal per rematar un xut creuat de Fernando Torres des del pic de l'àrea que marxava desviat.