Futbol internacional
Esports Futbol 25/04/2012

El Chelsea es planteja abandonar Stamford Bridge i canviar-lo per un més gran i modern

Els aficionats, propietari del camp, no estan d'acord amb la proposta i aposten per una remodelació abans que pel canvi d'ubicació

Efe
1 min
Estadi d'Stamford Bridge

BarcelonaEl director executiu del Chelsea, Ron Gourlay, ha afirmat que el Chelsea no podrà mantenir-se en l'elit del futbol europeu si no canvia Stamford Bridge per un estadi més modern i de major capacitat.

Aquesta falta de capacitat suposa una minva significativa en els ingressos que genera el club amb la venda d'entrades, cosa que, segons Gourlay, faria insostenible que el conjunt propietat del petrolier rus Roman Abramóvitx es classifiqués per a moltes més finals de la Lliga de Campions.

Un dia després de signar la passada a l'últim partit de la Champions en empatar a dos amb el Barcelona al Nou Camp, el director executiu dels "blues" ha subratllat que és imprescindible trobar "vies d'ingressos que permetin invertir en l'equip i continuar progressant ".

El projecte de la directiva d'abandonar el vetust coliseu londinenc ve de lluny, però sempre s'han trobat amb el mateix obstacle: els aficionats del club, que són els propietaris de l'estadi i que es neguen a vendre.

La proposta dels aficionats és reformar l'actual Stamford Bridge per ampliar la seva capacitat, una opció que l'actual directiva rebutja per ser massa cara i requerir més temps que la construcció d'un nou estadi.

stats