Lliga Italiana
Esports Futbol 09/06/2012

Un futbolista del Lecce italià, segrestat a Nigèria

Els segrestadors han trucat aquest dissabte a la mare de Christian Obodo demanant un rescat d'uns 150.000 euros

Efe
1 min
Obodo, en un partit amb el Lecce

RomaEl migcampista nigerià Christian Obodo, que la temporada passada va jugar al Lecce italià en virtut d'una cessió de l'Udinese, ha sigut segrestat aquest dissabte a la seva ciutat natal, Warri, al sud de Nigèria, on havia viatjat després del final de la temporada de futbol a Itàlia.

Segons han informat fonts oficials nigerianes citades pels mitjans de comunicació italians, Obodo, de 28 anys, ha sigut segrestat aquest dissabte per un grup d'homes armats al voltant de les 09.20, hora local de Nigèria, a prop d'una església.

La policia nigeriana creu que va ser el fet que el cotxe que conduïa el futbolista tingués la matrícula "Obodo5" el que "va atraure l'interès dels segrestadors". Des de la ciutat d'Udine (nord-est d'Itàlia), on resideix, un cunyat d'Obodo, Obidike Okechukwu, ha explicat als mitjans italians que els segrestadors han trucat aquest dissabte a la mare del futbolista demanant un rescat per ell d'uns 150.000 euros.

Segons el cunyat, la mare va respondre als segrestadors que aquest dissabte els bancs estaven tancats i que no hi havia possibilitat de pagar el rescat, ja que a Nigèria es troba també el germà del futbolista, Kenneth Obodo, que també juga al futbol italià, en concret al Pisa.

stats