Vila-real

El futbolista passarà la revisió mèdica demà a primera hora

Cicinho jugarà cedit al Vila-real CF

A falta de la revisió mèdica del jugador i de la signatura del contracte, el Vila-real CF i l'AS Roma han arribat a un acord de cessió pel lateral dret brasiler

A falta de la revisió mèdica del jugador i de la signatura del contracte, el Vila-real CF i l'AS Roma han arribat a un acord de cessió pel lateral dret brasiler Cicinho, que jugarà a l'equip fins al final de la temporada 2010-2011. Encara que la seva estada està prevista per a sis mesos, el Vila-real s'ha reservat una opció de compra sobre el defensa brasiler. 


Nascut a Pradópolis, a poc més de 300 quilòmetres de Sao Paulo, el 24 de juny de 1980, Cicinho va iniciar la seva carrera professional al Botafogo (1998), on va començar a l'equip júnior per a posteriorment passar al professional. Durant quatre anys, va estar a cavall entre el Botafogo i l'Atlètic Mineiro (en el primer durant 1999, 2000 i 2002 i en el segon el 2001, part de 2002 i 2003), d'on va passar al Sao Paulo. 


Cicinho va ser dos anys al conjunt tricolor (2004-2005), on després de destacar va fer el salt a Europa en fitxar pel Reial Madrid, club en què va militar a les ordres de Juan Ramón López Caro i Fabio Capello. Després de dues temporades al club merengue (2005 a 2007), el paulense va ser traspassat a l'AS Roma, on ha militat en les últimes quatre temporades. L'any passat va ser cedit al Sao Paulo. 


Cicinho passarà la revisió mèdica demà a primera hora, posteriorment s'entrenarà a porta tancada a El Madrigal i finalment compareixerà en roda de premsa, al voltant de les 12.30 hores.


Més continguts de