FUTBOL

Quatre seguidors britànics detinguts i un policia ferit en diversos aldarulls a Madrid abans de la final de Champions

Una dona ha estat detinguda també per vendre dues entrades falses per 8.400 euros

Quatre ciutadans britànics han sigut detinguts aquest divendres a la nit per diversos aldarulls i agressions, en què un policia ha resultat ferit lleu, en el marc del dispositiu de seguretat de la final de la Lliga de Campions a Madrid. A més, 25 persones han hagut de ser ateses per marejos i lipotímies, tots ells lleus, a la zona de la Puerta del Sol pel Samur - Protecció Civil, la majoria a partir de les 20 hores, quan van començar les actuacions musicals, i només quatre dels atesos van haver de ser traslladats a un hospital.

Gairebé 5.000 efectius, la majoria policies nacionals, s'han desplegat per la capital espanyola davant l'esdeveniment futbolístic europeu més rellevant de l'any, la final que aquest dissabte a la nit disputen a l'estadi Wanda Metropolitano el Tottenham i el Liverpool.

Un total de 4.200 policies nacionals de diferents unitats, 500 policies municipals, 500 efectius del Samur dividits en dos torns i 700 vigilants de seguretat són algunes de les xifres de l'operació Albión, com ha sigut batejat el dispositiu en referència al nom antic de la Gran Bretanya.

Detinguda per vendre dues entrades falses per 8.400 euros

La policia també ha detingut una dona veneçolana, de 32 anys, acusada de vendre dues entrades falses per 8.400 euros. Les víctimes, un romanès de 43 anys i el seu amic, s'han adonat de seguida de l'engany i han anat a denunciar els fets als agents de la Policia Nacional, que han pogut detenir la dona poc després.