Esports Futbol 16/08/2016

El City de Guardiola deixa sentenciada la classificació per a la Champions (0-5)

Els 'citizens' superen l'Steaua amb els gols de Silva, Agüero (3) i Nolito, mentre que el Salzburg d'Òscar García empata a Zagreb (1-1)

M.m.
Agüero ha marcat tres gols per al City contra l'Steaua

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola ha deixat totalment sentenciat el pas a la fase de grups de la Champions. Els 'citizens' han golejat l'Steaua de Bucarest (0-5) en l'anada de l'eliminatòria final. Dimecres que ve, a l'Etihad, podran tancar definitivament la classificació.

El conjunt anglès ha dominat el partit, exceptuant els primers minuts, en què l'Steaua s'ha acostat amb perill a la porteria de Caballero. Però de seguida que el City ha tingut el control del partit, han arribat les ocasions i els gols.

Agüero ha pogut obrir el marcador des dels onze metres, però el davanter ha errat el penal. En canvi, no ha fallat al quart d'hora de joc David Silva, que ha avançat el City. Agüero s'ha rescabalat de l'errada abans del descans, i ha fet pujar el 0-2, mentre que Nolito ha fet el tercer a l'inici de la segona part. Amb un Steaua que ha abaixat els braços, Agüero ha pogut fer dos gols més en el tram final del partit.

Empat del Salzburg

Aquest dimarts també ha disputat l'anada de l'eliminatòria el Red Bull Salzburg. L'equip que entrena el català Òscar Garcia ha empatat al camp del Dinamo de Zagreb (1-1) i es jugarà el pas a la fase de grups a Àustria.

Valentino Lazaro ha avançat el Salzburg a la segona part, però Marko Rog, de penal, ha igualat el partit a falta d'un quart d'hora.