FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 23/11/2019

El City es retroba amb la victòria contra el Chelsea (2-1)

El Liverpool guanya a l'últim sospir i manté el liderat de la Premier amb vuit punts d'avantatge

M.m.
Kevin de Bruyne, celebrant l'empat del City contra el Chelsea

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola ha derrotat el Chelsea (2-1) i manté la tercera posició de la Premier. El conjunt blau cel s'ha retrobat amb la victòria després de la derrota contra el Liverpool, que l'havia allunyat a nou punts del líder.

Els gols de Kevin de Bruyne i Riyad Mahrez han servit per capgirar la diana inicial de N'Golo Kante i donar el triomf al City, en un partit on els locals han fet mèrits per golejar però en què els ha faltat encert. De fet, Raheem Sterling havia marcat el tercer dels locals, al descompte, però el VAR l'ha anul·lat per un fora de joc d'escassos mil·límetres.

Amb aquesta victòria contra un rival directe, el City recupera el tercer lloc, tot i que ha pagat una factura molt cara ja que Kun Agüero s'ha lesionat i podria estar diverses setmanes de baixa.

Tampoc ha fallat el Liverpool, que ha derrotat el Crystal Palace a domicili, tot i que els jugadors de Jürgen Klopp han patit més del compte. Mane ha avançat els 'red' i Zaha ha empatat al minut 82. Firmino, però, ha fet el gol de la victòria tres minuts després.

El Liverpool manté la primera posició de la Premier, seguit del Leicester a vuit punts. Els de Brendan Rodgers han derrotat el Brighton & Hove Albion a domicili (0-2) amb els gols d'Ayoze i Vardy a la segona part.

D'altra banda, destaca també el debut amb victòria de Jose Mourinho. El nou tècnic del Tottenham ha aconseguit els tres punts al camp del West Ham (2-3). Això sí, amb suspens, perquè després d'avançar-se al marcador amb els gols de Son, Lucas Moura i Kane, els locals han retallat distàncies per mitjà de Michail Antonio i Ogbonna.

Aquest diumenge, el Manchester United juga al camp del Sheffield United (17.30 h), i la jornada es tancarà dilluns amb l'Aston Villa - Newcastle (21 h).