Reial Madrid
Esports Futbol 16/01/2013

El Comitè Tècnic d'Àrbitres denuncia Di María per dir que estan "xiulant malament" el Reial Madrid

Ara haurà de ser el Comitè de Competició de la RFEF qui resolgui quina ha de ser la sanció que rebi el jugador madridista. Una multa de 1.500 euros sembla el més probable

Ara
1 min
Ángel Di María, en roda de premsa

BarcelonaEl Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) ha decidit denunciar Ángel Di María per les seves declaracions contra els arbitratges. En roda de premsa, el jugador blanc va afirmar que "hi ha errors dels àrbitres que no són errors", i va afegir: "Ens estan xiulant malament".

El CTA va fer arribar un text al Comitè de Competició de la RFEF per demanar una anàlisi més concreta i una sanció. Ara, el Comitè de Competició traslladarà la denúncia al Reial Madrid per si vol presentar o no al·legacions. Un cop l'entitat blanca mogui fitxa, el Comitè decidirà si li obre o no expedient i quina és la sanció que li imposa. El més probable és que es tracti d'una multa econòmica que podria ascendir a 1.500 euros.

De fet, aquesta mateixa sanció és la que podrien rebre altres futbolistes que han criticat clarament els àrbitres davant els mitjans de comunicació, com ara el blanc-i-blau Wakaso, o els del Llevant Diop i Juanlu, que també van ser denunciats pel Comitè Tècnic d'Àrbitres.

stats