Publicitat
Publicitat

Final Copa del Rei

Comunitat de Madrid: "Encantats que la final sigui a Madrid"

El vicepresident regional, Ignacio González, ha manifestat que "tant de bo" la final se celebri al Bernabéu, però apunta que és la Federació qui ha de prendre la decisió

La Federació ha decidit que la final de la Copa del Rei no es jugui al Bernabéu i des de la Comunitat de Madrid hi han mostrat el seu desacord. El vicepresident regional, Ignacio González, ha assegurat que estarien "encantats que la final fos a Madrid". Malgrat que l'afició i el club rebutgen aquesta idea, pel gremi d'hotelers seria una bona notícia.

González ha manifestat que "tant de bo " la final, entre el FC Barcelona i l'Athletic Club , se celebrés a Madrid, però ha reiterat que és la Federació Espanyola de Futbol la que ha de decidir el lloc al costat dels equips implicats . "Que no s'equivoqui ningú : són ells (els clubs i la Federació) els que han de resoldre aquest assumpte . Si ve a Madrid , nosaltres estarem encantats que sigui així i posarem els dispositius que facin falta , però són ells els que han de resoldre aquest assumpte" , ha assegurat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT