Publicitat
Publicitat

R. MADRID

Cristiano Ronaldo: "Vam guanyar la lliga més difícil del món"

El jugador del Reial Madrid apareix en un xou de la televisió tailandesa i confessa que la Lliga guanyada la temporada passada és el seu millor moment al Madrid

Cristiano Ronaldo es troba de vacances. El davanter del Madrid, però, va tenir temps d'anar al programa 'Morning News' del canal 3 de la televisió tailandesa. "El millor moment fins ara per a mi al Reial Madrid va ser quan vam guanyar la Lliga. La lliga més difícil del món, al meu entendre. A més, amb un rival molt fort com és el Barcelona, al qual vam vèncer amb nou punts d'avantatge. Va ser fantàstic", assegura el portuguès en les declaracions que ha recollit el lloc web del Reial Madrid.

He aconseguit "quaranta-sis gols a la Lliga. En totes les competicions... si et sóc sincer no ho sé", va reconèixer el lusità durant el programa. Cristiano Ronaldo està de vacances. I actualment és a Tailàndia amb la seva xicota, on una coneguda marca de cotxes l'ha convidat a passar uns dies. El jugador portuguès també ha tingut temps d'anar a una entrevista a la televisió tailandesa.


Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT