LLIGA BBVA

Cristiano: "Des que he arribat a Espanya, he demostrat un nivell de joc molt bo"

El portuguès va rebre tres premis a la gala de premis de la LFP, pel millor gol, el de millor davanter i el de millor jugador de la Lliga

Cristiano Ronaldo ha estat un dels principals protagonistes de la gala dels premis de la Lliga BBVA d'aquest dilluns. El portuguès, guanyador de tres guardons, ha valorat el seu nivell de joc amb el Reial Madrid, el fet que l'equip blanc s'hagi imposat a l'Atlètic de Madrid en els premis i també ha parlat sobre el clàssic del passat cap de setmana.

El davanter blanc ha afirmat estar molt content per tots els que l'han nominat i ha assegurat que l'any passat va ser un molt bon any, però que "aquest també ho pot ser". "Des que he arribat a Espanya, sempre he demostrat un nivell de joc molt bo", ha comentat Cristiano sobre el seu rendiment des de l'arribada al Reial Madrid.

Sobre les crítiques pel fet que l'equip blanc hagi rebut més premis que l'Atlètic, el portuguès ha expressat que no li sorprèn i que tots els nominats als premis han guanyat justament. "També hem de felicitar-los", ha afegit el davanter blanc.

Ronaldo no ha perdut la oportunitat per respondre a Xavi després de les declaracions sobre que els blanc són un equip que juga al contraatac. "Són opinions, però vam guanyar i estem a prop de nou, per això estem contents. Vam jugar molt bé però queda molta feina", ha comentat Cristiano. "Qui hagi vist el partit, ja té una opinió clara", ha afegit el portuguès sobre la afirmació que el Madrid només sap jugar al contraatac.