Futbol
Esports Futbol 01/06/2012

Cristiano Ronaldo nega un autògraf a una nena amb la samarreta del Barça

El pare de la nena de 10 anys ha publicat una carta al diari portuguès 'Record' per queixar-se d'aquests fets

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo, durant l'entrenament de la selecció portuguesa

BarcelonaCristiano Ronaldo no ha volgut signar un autògraf a una nena de deu anys que l'esperava amb una samarreta del Barça al final d'un entrenament de la selecció portuguesa. La reacció del jugador del Madrid l'ha destapada el pare de la nena amb una carta publicada al diari portuguès 'Record'. "M'agradaria mirar als ulls de Cristiano i dir-li que ha perdut un fan, per insignificant que això sembli", comença el text.

Com relata el pare, la noia, també jugadora de futbol, estava esperant-lo a les instal·lacions on s'entrena i ha volgut apropar-se a veure els seus ídols de la selecció de Portugal. "La samarreta se l'havia posada per anar a entrenar i l'havíem comprat com a record d'un viatge a Barcelona. Si el viatge hagués sigut a Madrid, és evident que la samarreta hauria sigut una altra", explica.

"El meu dolor és veure la decepció en els ulls de la meva filla i tractar d'explicar-li a una nena de deu anys per què un jugador de la selecció al qual ella volia donar suport li ha girat l'esquena. Expliqueu-m'ho vosaltres perquè jo sóc incapaç d'entendre-ho", acaba.

stats