Lliga de Campions
Esports Futbol 27/09/2011

L'Ajax aguanta 15 minuts al Bernabéu i acaba atropellat per l'efectivitat del Madrid (3-0)

Els holandesos han tingut tres ocasions en el primer quart, Casillas ha tornat a salvar l'equip, però el Madrid no ha perdonat amb tres contracops letals

Albert Solé
Cristiano Ronaldo celebra el gol que ha marcat contra l'Ajax.

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha desfet amb certa facilitat de l'Ajax al Bernabéu tot i un bon inici dels holandesos. En els 15 primers minuts els de Frank de Boer han posat la por al cos dels madridistes, però després la velocitat d'homes com Cristiano Ronaldo han sentenciat el duel.

El Reial Madrid estava patint amb l'Ajax al Santiago Bernabéu fins que ha arribat Cristiano Ronaldo i ha marcat el primer gol en culminar un contracop de manual. En el primer quart d'hora els holandesos de Frank de Boer han posat en perill a Casillas, que ha tornat a salvar el seu equip en dues ocasions, i Arbeloa en una altra. A l'altra banda, Benzema ha fallat un gol cantat tot sol al punt de penal (16').

Kaká ha deixat el partit mig sentenciat ja amb el segon gol just abans del descans. Amb tres passades el Madrid s'ha plantat a la frontal holandesa, i Kaká, amb un gran xut ras i creuat amb potència, ha marcat el segon gol (41').

Benzema ha marcat el tercer gol del Reial Madrid tot just començar la segona part, amb el qual ha clavat l'estocada final al partit contra l'Ajax.

Fitxa tècnica:

3 - Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Carvalho, Varane, Arbeloa; Khedira, Xabi Alonso, Kaká (Di María, m.75); Özil (Altintop, m.84), Cristiano Ronaldo i Benzema (Higuaín, m.75).

0 - Ajax: Vermeer, Van der Wiel, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Anita; Eriksen, De Jong, Theo Janssen (Enoh, m.51); Sulejmani (Ebecilio, m.71), Sigthorsson i Boerrigter (Serero, m.83).

Gols: 1-0 (25') Cristiano Ronaldo. 2-0 (41') Kaká. 3-0 (49') Benzema.

Àrbitre: Mark Clattenburg (ANG). TG: a Carvalho (19) pel Real Madrid.

Incidències: Estadi Santiago Bernabéu, 75.500 espectadors.