Futbol
Esports Futbol 05/05/2012

"Cristiano és un dels tontos més grans que ha donat aquest esport", diu un articulista d''El Correo'

El periodista Jon Agiriano ha escrit un article arran de la botifarra del portuguès a San Mamés en què diu que "la seva tonteria està tan treballada com els seus abdominals"

Ara
1 min

BarcelonaJon Agiriano és un periodista basc veterà que du tota la vida informant de l'Athletic Club, ara des d''El Correo'. Després de la botifarra que Cristiano Ronaldo va dedicar a Javi Martínez sobre la gespa de San Mamés just en el moment de proclamar-se campió de Lliga, Agiriano va escriure un article al diari titulat "El tonto", en què dedica al portuguès unes quantes frases carregades d'ironia. En citem quatre exemples.

-"Parlem d'un dels grans futbolistes de tots els temps, d'un golejador potent al qual ja ningú pot discutir la seva inclusió entre els deu millors jugadors de la història. I parlem també –i això és el més cridaner– d'un dels grans tontos que ha donat aquest esport".

-"Perquè la tonteria del davanter del Reial Madrid està tan treballada com els seus abdominals".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -"És evident que Cristiano Ronaldo té raons per a l'envaniment i per patir una hipertròfia de l'ego semblant a la del seu entrenador i compatriota José Mourinho. És jove, guapo, multimilionari, famós, triomfador... De fet, ell mateix ha dit més d'una vegada que el món li té enveja podrida per això".

-"El que resulta veritablement cridaner és que, al llarg de la seva carrera [...], Cristiano Ronaldo no hagi desenvolupat ni un sol atribut moral com a futbolista".

Pots llegir l'article sencer aquí.

stats