FUTBOL
Esports Futbol 19/09/2018

Victòria del Madrid, expulsió de Cristiano i desfeta del Manchester City

El davanter portuguès deixa el Juventus amb un home menys al minut 30 de la primera part

Cristiano, expulsat, surt plorant de Mestalla

BarcelonaLa Lliga de Campions és especial. Per una sèrie d’intangibles, com el factor mediàtic de l’escenari, és una competició inigualable. El Reial Madrid va confirmar la seva condició de vigent campió sumant els tres punts contra el Roma, el botxí del Barça a l’última edició (3-0). Els blancs van ser clarament superiors i la possessió va ser seva, de banda a banda, amb Toni Kroos i Isco Alarcón buscant els seus companys amb pilotes filtrades. Verticalitat i combinació. Julen Lopetegui està aconseguint que l’equip jugui. Senzillament que jugui.

L’estil liberal de Zinedine Zidane estava bé, però calia jerarquitzar-lo d’alguna manera. 10 xuts en els primers 18 minuts de partit van ser una bona carta de presentació d’aquest nou Reial Madrid. Sense encert, Isco va veure porteria gràcies a un bon xut de falta directe. El recital ofensiu madrileny va créixer després del descans. Gareth Bale va fer el segon i el fitxatge de l’estiu, Mariano Díaz, va tancar el partit. Diana marca de la casa, de xut llunyà, amb rosca al pal llarg del porter.

Isco Alarcón celebra el seu gol contra el Roma

Cristiano i la derrota de Guardiola

El València-Juventus va sintetitzar-se en una imatge que va protagonitzar Cristiano Ronaldo. El davanter portuguès va ser expulsat amb vermella directa durant el primer temps, al minut 30, amb 0-0 al marcador. Un xoc amb el colombià Jeison Murillo va fer que Felix Brych l’obligués a deixar el terreny de joc. El portuguès va queixar-se i va negar cap mena d’agressió. Totalment frustrat, Cristiano va arribar al túnel dels vestidors plorant, desfet.

El resultat i la victòria de la Juve (0-2) va quedar en un segon pla. Els italians van sumar els tres punts amb dos gols de Miralem Pjanic des de la línia de penal. La gran sorpresa dels primers dies de la Lliga de Campions la va signar el Manchester City, ja que el conjunt de Pep Guardiola va debutar a Europa amb una derrota a casa contra l’Olympique de Lió (1-2). La jornada de futbol continental es va tancar amb la golejada de l’Ajax contra l’AEK Atenes (3-0), l’empat del Xakhtar davant el Hoffenheim (2-2), el triomf del Bayern a l’estadi del Benfica (0-2), l'empat del Viktoria Plzen-CSK (2-2) i la victòria del United contra el Young Boys (0-3).