Futbol
Esports Futbol 03/09/2012

Cristiano ja no és el futbolista més ben pagat i vol un contracte nou, segons Relaño ('As')

El director d'aquest diari madrileny especula que ara que s'ha acabat la 'llei Beckham' el portuguès està reclamant una millora de salari, i que per això està "trist"

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo es lamenta durant el Getafe-Madrid

BarcelonaAlfredo Relaño, director del diari 'As' i un dels líders d'opinió del madridisme, especula aquest dilluns al seu editorial sobre quin pot ser el motiu de la "tristor" de Cristiano Ronaldo. Relaño explica que el portuguès vol un contracte nou perquè ja no està entre la llista dels futbolistes més ben pagats, encara que sembli mentida, amb 9 milions d'euros l'any. A més, l'any que ve s'acaba l'anomenada 'llei Beckham', que permetia als estrangers tributar la meitat dels impostos durant els primers 5 anys a Espanya, i el sou net de Ronaldo es reduirà notablement.

Explica que quan Ronaldo fa uns dies va fer unes declaracions d'amor al Madrid dient que es volia retirar al Bernabéu, en realitat el que estava demanant és aquesta renovació del contracte, i que veient que el club no va reaccionar, després del Granada va llançar una bomba de rellotgeria dins la casa blanca amb el paperot d'aquest diumenge.

stats