Futbol
Esports Futbol 04/11/2011

Cristiano: "Si Déu no va agradar a tothom, com haig d'agradar jo?"

El davanter del Madrid ha rebut avui la bota d'or com a màxim golejador europeu la temporada passada, ha assumit les crítiques per la seva personalitat i ha assegurat que canviaria "la bota d'or per la Champions o la Lliga"

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo, amb Di Stefano (esquerra) i Eusebio (dreta), després de recollir la Pilota d'Or.

BarcelonaCristiano Ronaldo ha rebut el trofeu que l'acredita com el màxim golejador d'Europa de la temporada passada, en un acte celebrat a Madrid, en què el davanter ha acceptat que la gent no li tingui simpatia. "Si Déu no va agradar a tothom, com haig d'agradar jo?", s'ha preguntat.

El madridista ha assegurat que "canviaria la Pilota d'Or per la Champions o la Lliga" i que no està gens preocupat per la rivalitat amb Messi. "No hi penso. Els trofeus individuals són bonics però els que són importants són els col·lectius".

A més, el portuguès ha reconegut que "quan es competeix amb grans jugadors, és quan es veu el nivell de cadascú". És millor rebre la Pilota d'Or o la Bota d'Or? "La Pilota d'Or depèn de les votacions i aquest premi –la Bota d'Or– no".

Cristiano ha manifestat que la plantilla del Madrid "és la millor on ha jugat" però que la valoració dependrà dels títols que es guanyin a final de temporada. "Estem bé, fent el nostre camí. Hem de seguir així, sense comparar-nos amb el Barça. Treballem per aconseguir guanyar títols".

stats