PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/01/2011

Cristiano Ronaldo culpa vuit companys d'equip de la derrota al Camp Nou per 5 a 0

El portuguès afirma que no té cap problema de gelosia amb Messi, però que li hauria donat la Pilota d'Or a Xavi Hernández

Redacció
2 min
Cristiano Ronaldo celebra un dels seus gols davant el Vila-real.

BarcelonaEn una entrevista al diari italià La Gazzetta dello Sport, el jugador portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha parlat sobre Lionel Messi, de qui ha dit que "no tinc l'obsessió d'una rivalitat directa amb ell. És la mateixa que sento cap a la resta de jugadors. Una cosa, però, és certa: el millor de tots vull ser jo". L'exjugador del Manchester United ha afegit que "en absolut sento enveja cap a Messi. La meva prioritat és guanyar moltes Lligues de Campions i espanyoles amb el Reial Madrid, no Pilotes d'Or".

En ser preguntat sobre l'últim premi de la Pilota d'Or, el de Madeira afirma que si ha guanyat Messi "vol dir que s'ho mereixia", però apunta que a ell li agradava un altre dels candidats, el també barcelonista Xavi, a qui defineix com "un jugador molt important", que, entre d'altres coses, ha guanyat l'últim Mundial.

Cristiano Ronaldo reconeix que serà "difícil" arribar a guanyar la lliga espanyola aquesta temporada per davant del Barcelona, encara que assegura que és possible, ja que els blaugrana no es troben gaire lluny en la classificació i el Reial Madrid només ha de pensar a vèncer d'aquí al final de la campanya.

En recordar la derrota per 5 a 0 al Camp Nou, Cristiano ha afirmat que part de la culpa va ser de vuit companys d'equip, "com a mínim", que no van jugar a un nivell òptim. "Aquest partit l'hem oblidat i ens servirà segurament de lliçó. Veureu que la propera vegada estarem més preparats per enfrontar-nos al Barcelona. Aquesta va ser una mala nit per a molts de nosaltres. Com a mínim vuit d'onze van tenir un rendiment inferior al normal", ha afirmat.

Finalment, sobre José Mourinho ha afirmat: "Jo només puc dir que seria feliç si pogués tenir-lo com a entrenador fins al final de la meva carrera. I espero que es quedi molts anys aquí a Madrid".

stats