FUTBOL
Esports Futbol 06/08/2012

Cristiano: "Sé que l'objectiu és més complicat aquest any, però estic preparat per competir"

Després de superar el Santos Laguna (2-1) en un amistós, el jugador portuguès diu que espera poder jugar algun dia a la Major League Soccer nord-americana

Ara
1 min

BarcelonaEl Reial Madrid segueix amb la gira que està fent pels Estats Units. La matinada de diumenge a dilluns, el Reial Madrid s'ha enfrontat amb el Santos Laguna i ha guanyat 2-1 amb gols de Xabi Alonso i de Khedira.

El portuguès Cristiano Ronaldo, un cop ha acabat el partit, ha dit que el seu repte per a la propera temporada és millorar. "Totes les temporades són un repte per a mi. Vull ser millor i millor. Sé que l'objectiu és més complicat aquesta temporada, però estic preparat per competir. Estic entrenant per estar en forma com cada temporada", ha dit Cristiano.

El jugador portuguès ha apuntat, en declaracions a la web de la Major League Soccer, que espera jugar en aquesta lliga nord-americana en el futur. "Espero venir a jugar aquí algun dia. Si puc ajudar a millorar el futbol d'aquí, ho faré, però crec que el seu nivell és molt bo", ha dit el portuguès.

stats