LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 02/04/2012

Cristiano Ronaldo: "Anem pel bon camí per guanyar la Lliga i la Champions"

El portuguès ha parlat a la web oficial del Reial Madrid, dos dies abans de rebre l'Apoel en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo saluda l'afició després del partit contra l'Osasuna / JESÚS DIGES / EFE

MadridCristiano Ronaldo ha comentat que "el resultat que vam aconseguir fora de casa va ser molt important. No et contestaré d'una manera hipòcrita, crec que l'eliminatòria està gairebé feta en un 90%. Encara queda un 10% per fer i tot pot passar. Juguem a casa i no volem desaprofitar l'oportunitat d'arribar més lluny en aquesta competició, però encara ens falta aquest 10%. Guanyar 0-3 fora de casa és el resultat somiat. Estem en el camí correcte per guanyar la Lliga i la Champions".

Al portuguès li han demanat que faci un repàs de la seva carrera, i ha recordat: "Vaig començar molt jove a Madeira. Vaig sortir cap a Lisboa als 11 anys i tot va començar aquí. Vaig jugar a l'Sporting de Portugal set o vuit anys, després vaig anar a Manchester i ara sóc al Reial Madrid. Les coses han anat molt ràpid i he aprofitat les oportunitats. Estic mostrant un bon nivell i vull seguir així. Els moments més crítics són aquells en què més aprenem i en què podem veure fins on podem arribar. Si podem arribar lluny o quedar-nos a meitat del camí. En aquests moments es veu qui són els grans jugadors i les grans persones. Aprenc molt dels meus errors, però els errors formen part de les persones i dels grans professionals".

stats