Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Cristiano Ronaldo: "La Pilota d'Or? Significaria molt per a mi. Vull que es faci justícia"

En declaracions a ESPN, el portuguès diu que la lliga espanyola és la més difícil del món i que ell i el seu entrenador es mereixen el guardó perquè van ser els millors

Cristiano Ronaldo ha reconegut que li faria il·lusió guanyar la Pilota d'Or. En declaracions a ESPN, el portuguès ha apuntat: "No diré mentides, guanyar-la significaria molt per a mi. M'il·lusiona molt poder-la guanyar i que el meu entrenador guanyi, perquè nosaltres som entre els millors".

El davanter, a més, ha afegit: "El que vull és que es faci justícia, perquè la lliga més difícil del món és l'espanyola i nosaltres vam competir contra un gran rival com és el Barça i vam ser els millors. Per això m'encantaria que els guanyadors fóssim jo i el meu entrenador".

Sobre Messi ha dit: "Ell fa la seva feina per al Barça i jo faig la meva per al Madrid. M'agraden els reptes, però no els duels amb un únic jugador. Jo faig la meva feina on jugo i intento fer-la sempre el millor possible".

Cristiano Ronaldo també ha comentat el canvi d'entrenador del Barça i el nou rol de Tito Vilanova com a tècnic blaugrana. "El Barça no canviarà gaire per un entrenador. La base dels jugadors és la mateixa i la mentalitat també. Els partits de Supercopa sabem que seran complicats, però ens estem preparant bé", ha conclòs.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT