FUTBOL
Esports Futbol 04/08/2012

Cristiano Ronaldo: "La Pilota d'Or? Significaria molt per a mi. Vull que es faci justícia"

En declaracions a ESPN, el portuguès diu que la lliga espanyola és la més difícil del món i que ell i el seu entrenador es mereixen el guardó perquè van ser els millors

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo durant la pretemporada amb el Reial Madrid / FREDERIC J. BROWN / AFP PHOTO

BarcelonaCristiano Ronaldo ha reconegut que li faria il·lusió guanyar la Pilota d'Or. En declaracions a ESPN, el portuguès ha apuntat: "No diré mentides, guanyar-la significaria molt per a mi. M'il·lusiona molt poder-la guanyar i que el meu entrenador guanyi, perquè nosaltres som entre els millors".

El davanter, a més, ha afegit: "El que vull és que es faci justícia, perquè la lliga més difícil del món és l'espanyola i nosaltres vam competir contra un gran rival com és el Barça i vam ser els millors. Per això m'encantaria que els guanyadors fóssim jo i el meu entrenador".

Sobre Messi ha dit: "Ell fa la seva feina per al Barça i jo faig la meva per al Madrid. M'agraden els reptes, però no els duels amb un únic jugador. Jo faig la meva feina on jugo i intento fer-la sempre el millor possible".

Cristiano Ronaldo també ha comentat el canvi d'entrenador del Barça i el nou rol de Tito Vilanova com a tècnic blaugrana. "El Barça no canviarà gaire per un entrenador. La base dels jugadors és la mateixa i la mentalitat també. Els partits de Supercopa sabem que seran complicats, però ens estem preparant bé", ha conclòs.

stats