Lliga de Campions
Esports Futbol 17/04/2012

Crítiques a Mourinho per haver apostat pel futbol defensiu després del gol de l'empat

Els mitjans de comunicació s'han mostrat contraris a la decisió de prescindir d'Özil al segon temps i situar un altre defensa (Marcelo) al terreny de joc

Ara
1 min
José Mourinho, a Munic MICHAELA REHLE / REUTERS

BarcelonaLa derrota del Reial Madrid contra el Bayern de Munic no ha agradat gaire als mitjans de comunicació que habitualment segueixen l'actualitat blanca. Però no pel resultat, sinó per l'aposta futbolística de Mourinho, que amb el partit empatat a un, ha apostat per prescindir d'un jugador de construcció (Özil) i apostés per situar un altre defensa (Marcelo). De fet, han acabat amb quatre centrals.

La cadena COPE, que transmetia el partit en directe, no ha dubtat en titllar de "canvi 'cagón'" la decisió de l'entrenador portuguès de treure Özil. Una opinió que han mantingut quan s'ha comprovat posteriorment que el Madrid renunciava totalment a l'atac.

També s'ha mostrat critic Julio Maldonado 'Maldini' –periodista i analista de futbol internacional–, que ha qualificat de "temerari" situar Coentrão a la banda on atacaven Lahm i Robben. "Molt preocupant la última mitja hora del Madrid, molt enrere. Mai no ha acabat de controlar el partit i ho ha pagat".

Una altra de les veus que han vist amb mals ulls l'aposta futbolística de Mou és el periodista del Canal+ Juan Carlos Crespo: "Siguem seriosis, avui feien falta decisions des de la banqueta i Mourinho no s'ha cobert precisament de glòria. El Madrid ha acabat sense els 2 jugadors que li donaven joc d'atac (Özil i Benzema) i amb Marcelo intentant tapar els errors de Coentrão. No ha sabut gestionar el partit quan se li ha posat totalment a favor amb l'empat a 1".

stats