Primera Divisió
Esports Futbol 18/03/2012

El Reial Madrid ensopega contra el Màlaga (1-1) i el Barça retalla a 8 punts la diferència

El conjunt blanc s'ha deixat dos punts a casa contra un rival que ha empatat gràcies a un gol de Santi Cazorla en el temps afegit

Joaquín i Xabi Alonso

MadridEl Reial Madrid s'ha deixat dos punts contra el Màlaga (1-1), que ha empatat gràcies a un gol de Santi Cazorla en el temps afegit. La diferència respecte al Barça és ara de 8 punts.

Tal com fa sempre, Manuel Pellegrini no ha renunciat al bon futbol per jugar al Santiago Bernabéu. El tècnic ha plantejat un partit ofensiu i els seus futbolistes han escenificat el bon tracte per la pilota. La proposta li ha servit al Màlaga per disposar de bones oportunitats en els primers minuts de l'enfrontament, la més clara una de Rondón que ha aturat Iker Casillas.

Al minut 21 de partit Cristiano Ronaldo ha lesionat momentàniament Weligton en una acció involuntària en què el portuguès ha relliscat i s'ha endut per davant el futbolista del Màlaga, que ha pogut continuar sobre el terreny de joc.

El Reial Madrid s'ha avançat amb un gol de Benzema al minut 35, quan el davanter francès ha rematat de cap una centrada de Cristiano Ronaldo.

El conjunt blanc s'ha mostrat còmode sense la pilota i a la segona meitat ha continuat generant perill a la contra. Cristiano Ronaldo ha disposat d'una bona oportunitat a mitja hora del final, però Caballero ha enviat la pilota a córner. Minuts més tard, Benzema no ha estat encertat a porteria buida.

L'empat del Màlaga ha arribat en el temps afegit, quan Santi Cazorla ha enviat la pilota a l'escaire.